wartos

Mogok Trip, Myanmar

Mogok Trip, Myanmar Sanggeus anjog di bandara Mandalay, sirah ka arah Mogok pikeun 7 jam drive.Mandatory eureun di papariksaan, hiji â kadua € œvisaâ € anu diperlukeun pikeun nuliskeun Mogok. (Lain visa tapi otorisasina husus) dinten The naék kana Mogok.It téh rada tiis tipeuting dina usum tiris, sarta panas salila ...
Maca deui

Wawancara ku Vietnam tv nasional

Wawancara ku Vietnam tv nasional mah diwawancara dinten di Luc Yen, ku Vietnam Nasional TV, ngeunaan pasar gemstone Vietnam sarta pertambangan. siaran anu dijadwalkeun pikeun bulan hareup on VTV1 na VTV3.

Wawancara ku TV Perancis

Wawancara ku TV Perancis mah diwawancara ku kanal M6 Perancis TV "ENQUETE ekslusif", ngeunaan gemstones Kamboja.

De beers ngajual intan sintétik jadi gemstones

grup de beers ngumumkeun peluncuran hiji parusahaan anyar disebut Lightbox Jilbab anu baris dimimitian pamasaran hiji merk anyar perhiasan inten sintétik handapeun ngaran Lightbox dina bulan Séptember 2018, maturan pamakéna-kualitas luhur, desain fashion perhiasan dina harga leuwih handap kurban inten sintétik aya. Lightbox intan sintétik bakal ritel ...
Maca deui
1 2 3 ... 5
0 biasa
0 biasa