wartos

Wawancara ku Vietnam tv nasional

Interview by vietnamese national TV I was interviewed today in Luc Yen, by the Vietnamese National TV, about vietnamese gemstone market and mining. The broadcast is scheduled for next month on VTV1 and VTV3. v

De beers ngajual intan sintétik jadi gemstones

grup de beers ngumumkeun peluncuran hiji parusahaan anyar disebut Lightbox Jilbab anu baris dimimitian pamasaran hiji merk anyar perhiasan inten sintétik handapeun ngaran Lightbox dina bulan Séptember 2018, maturan pamakéna-kualitas luhur, desain fashion perhiasan dina harga leuwih handap kurban inten sintétik aya. Lightbox intan sintétik bakal ritel ...
Maca deui

Kumaha mésér gemstones alam di Siem Fedi?

Lamun ieu numbu kaca ieu, meureun nya telat. Sateuacan meuli gemstones atawa perhiasan di Siem Fedi, hal anu penting pikeun maca inpo nu di handap ieu. Siem Fedi mangrupa salah sahiji tempat di dunya mana aya paling gemstones scams. Kawas naon wae tempat wisata, ampir sagalana aya ...
Maca deui
1 2 3 ... 5
0 biasa
0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!