Tag

Beryl

Beryl biru greenish 

Beryl biru Greenish

tags
Greenish Beryl biru Greenish Beryl biru mangrupa rupa langka pisan tina Beryl ti Madagaskar. Usualy, hiji héjo biru atanapi bluish greenish ...
Maca deui
Beryl beureum sintétik 

Beryl beureum sintétik

Téknologi canggih terétah élététik ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis berilét beureum. Tangtosna ogé zamrud ...
Maca deui
sintétik bicolor Beryl 

Sintétik bicolor Beryl

Téknologi Advanced bicolor beryl Advanced ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis sintétik bétolor sintétik. Tangtosna ogé zamrud ...
Maca deui
neon sintétik Beryl bulao  

Sintétik neon Beryl bulao

Téknologi canggih neon sintétis modern téh ayeuna tiasa ngahasilkeun jenis biru berilét neon sintétis. Tangtosna Empang tapi ...
Maca deui
goshenite  

Goshenite

Batu permata Goshenite Goshenite mangrupikeun macem-macem warna anu aya dina warna beri. Harti batu Goshenite sareng sipat métafisik Goshenite gemstone mangrupikeun macem-macem warna ...
Maca deui
Blue Beryl irradiated  

Beryl biru disédah

Beryl iradi bulao biru nyaéta mineral anu diwangun ku siklikosil alumunium beryllium kalayan rumus kimia Be3Al2 (SiO3) 6. Jenis terkenal tina beryl diantarana ...
Maca deui
Green Beryl irradiated  

Héjo berilo disédah

Beriladi iradium Béntil nyaéta mineral anu diwangun ku siklikosil alumunium beryllium kalayan rumus kimia Be3Al2 (SiO3) 6. Jenis terkenal tina beryl diantarana ...
Maca deui
Morganite alam 

Morganite

Batu permata Morganite Morganite mangrupikeun warna pink anu jarang janten warna oranyeu tina beryl. Hartosna batu kristal morganite atah, pantai, harga sareng nilai ....
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!