Tag

Inuman sampanye

inten sampanye

Intan Sampanye

Inten Sampanye Champagne nyaéta salah sahiji inten anu paling dipaké dina perhiasan, Ieu sering dipasang salaku cincin, anting-anting stud, gelang, ...
Maca deui
sampanye topaz

sampanye Topaz

Sampanye topaz (irradiated) sampanye topaz mangrupakeun mineral silikat alam aluminium sarta fluorine Al2SiO4 (F, OH) 2. Kana radiasi, batu kabukti mun ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!