Tag

Jasper

Lily pad permata

Lily pad permata

Lily pad jasper Lily pad jamban sering salah nyauran lily pad obsidian. Éta gampang ogé dikenalkeun ku uji na ...
Maca deui
Coklat jasper

Coklat jasper

Coklat jasper Coklat jasper disebut ogé jambon Coklat. Agrégat mikrosélular kuarsa sareng chalcedony sareng fase mineral sanésna, nyaéta opak, ...
Maca deui
mookaite

Mookaite

Mookaite Mookaite mangrupikeun jasper Australia anu ngagabungkeun warna anu langkung ringan tina jambon konéng sareng beureum. Hal éta nyorong kana kahayang anyar ...
Maca deui
kulit macan kulit

Kulit macan macan

Kulit macan kulit macan tutul Kulit macar nunjukkeun kombinasi pola anu nyababkeun kulit macan tutul, dipotong ...
Maca deui
jasper beureum

Jasper beureum

Jasper Beureum jasper, agrégat kuarsa mikrogrénular atanapi chalcedony sareng fase mineral sanésna, mangrupikeun jinis silam….
Maca deui
Coquina Jasper

Coquina Jasper

Coquina Jasper Coquina Jasper asalna ti India. Éta cangkang fosil occuring alami tur campuran batu Hematite Beusi. Jasper Coquina ogé ...
Maca deui
Pistachio Jasper

Pistachio Jasper

Jasist Pistachio jasper Pistachio, agrégat kuargetan mikrogranular sareng / atanapi chalcedony sareng fase mineral anu sanés, mangrupikeun opaque, najis tina silika….
Maca deui
Rosetta Jasper, ti Afrika

Rosetta Jasper

Rosetta jasper Rosetta jasper, agrégat mikroponular kuarsa sareng / atanapi chalcedony sareng fase mineral anu sanés, mangrupikeun rupa-rupa santai.
Maca deui
Star galaksi Jasper

Star galaksi Jasper

Star galaksi jasper Star galaksi jambon, agrégat mikrogranular kuarsa sareng / atanapi chalcedony sareng fase mineral anu sanés, mangrupikeun jinis opaque, najis ...
Maca deui
Kopi buncis jasper

Kopi buncis jasper

Kacang buncis jas Kopi kacang buncis sering dianggo ngadamel perhiasan manik. Éta ogé tiasa dianggo salaku batu tunggal pikeun ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!