Tag

Kamboja

Peridot 

Peridot

Batu Peridot Peridot mangrupikeun olivin kualitas permata. Éta mangrupikeun mineral silikat anu sering urang salaku permata permata peridot: cincin, kalung, pinggel ... Éta ...
Maca deui
White Zircon 4.85 ct 

Zircon Bodas

Bodas Zircon 4.85 ct, ti Pailin, Kamboja ShareTweetPinShareShare
Green inten biru  

Green inten biru

Safir Héjo, ti Pailin, Kamboja BagikeunTweetPinShareShare
Gemstones ti Kamboja  

Gemstones ti Kamboja

Gemstones ti Kamboja
Inten biru ti Preah Vihear 

inten biru

Safir, ti Preah Vihear, Kamboja ShareTweetPinShareShare
Unheated Ruby pendant, Pailin, Kamboja  

Unheated Ruby, Pailin, Kamboja

Handwork 925 pendant pérak dilakukeun dina Kamboja. Ruby Unheated ti Pailin, Kamboja
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!