Tag

Amethyst

trapiche bangsat

Trapiche bangsat

Trapiche-kawas amethyst Trapiche amethyst (atanapi anu kawas-snéstig-amit-ubit) nyaéta jinis langka tina ungu anu gaduh zoning warna anu unik. Éta gampang ...
Maca deui
goesite amethyst

Goethite amethyst

Goethite amethyst Goethite amethyst, ogé anu salah disebut cacoxenite amethyst Aya saurang anu nyarios yén inpormasi ieu minangka cacoxenite kusabab kasaruaan anu ampir teu ...
Maca deui
amethyst

Amethyst

Amethyst batu Amethyst hartosna. Amethyst sering dianggo dina perhiasan sapertos cincin, kalung, anting, pinggel sareng liontin. Ogé milari salaku batu, ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!