Tag

Anatase

anatase

Anatase

tags
Anatase Anatase mangrupikeun mineral anu metastable tina titanium dioksida. Mineral dina bentuk alami biasana ditepang salaku padet hideung, ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!