Tag

batu gede

Batal opal 

batu gede Opal

Opal Boulder Opal Boulder opal nyaéta batu anu ngandung kelim ipis sareng patch tina opal dikurilingan ku atanapi napel alami na ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!