Tag

Bauksit

Bauksit

Bauksit

tags
Bauxite Bauxite nyaéta batu sédimén anu ngandung eusi aluminium anu kawilang luhur. Éta mangrupikeun sumber utama aluminium sareng hélium ....
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!