Tag

bentang

moonstone béntang hideung 

Bulan hideung bulan hideung

Starstone moonstone Hideung starstone moonstone hartos sareng sipat Starstone moonstone hideung mangrupakeun natrium kalium aluminium silikat kalayan rumus kimia ...
Maca deui
béntang Ruby  

Ruby Star

Star Ruby Star ruby ​​artina sareng batu inten biru sering dianggo salaku cincin, anting, kalung sareng liontin. Nilai gumantung kana ...
Maca deui
béntang inten biru  

inten biru Star

Star inten biru A inten biru béntang mangrupakeun tipe corundum inten biru nu némbongkeun hiji fenomena béntang-kawas katelah asterism. corundum Beureum nu ...
Maca deui
béntang Ruby sintétik  

béntang Ruby sintétik

béntang sintétik Ruby A Ruby béntang mangrupakeun tipe Ruby anu némbongkeun hiji béntang kawas fenomena weruh salaku asterism. Nuturkeun ...
Maca deui
béntang inten biru sintétik  

béntang inten biru sintétik

béntang sintétik inten biru A inten biru béntang mangrupakeun tipe inten biru nu nunjukkeun hiji béntang kawas fenomena weruh salaku asterism. Nuturkeun ...
Maca deui
Star galaksi Jasper  

Star galaksi Jasper

Star galaksi jasper Star galaksi jambon, agrégat mikrogranular kuarsa sareng / atanapi chalcedony sareng fase mineral anu sanés, mangrupikeun jinis opaque, najis ...
Maca deui
Garnet béntang alam  

Star garnet

Star garnet Star garnet hartos. Batu garnet béntang ieu sering nganggo perhiasan sapertos kalung, pendant, cincin, anting, sareng ogé ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!