Tag

beureum ngora

opal aink  

opal pink

Opal pink Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, anting, kalung, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél ...
Maca deui
Mawar pink na mookaite  

Mawar pink na mookaite

Mookaite brecciated pink mookaite Jambon diwangun tina opaque anu ngagurilap anu heens nganggo wates tembus nganggo matrix anu matéri….
Maca deui
zircon pink, ti ​​Tanzania  

Zinkon zinkon

Zirkon jambon Ngaranna teu pasti asal usul. Panginten parantos sumping ka urang Arab ti "zarkun" anu hartosna vermillon, atanapi ti ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!