Tag

beureum

jasper beureum  

Jasper beureum

Jasper Beureum jasper, agrégat kuarsa mikrogrénular atanapi chalcedony sareng fase mineral sanésna, mangrupikeun jinis silam….
Maca deui
Beryl beureum sintétik 

Beryl beureum sintétik

Téknologi canggih terétah élététik ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis berilét beureum. Tangtosna ogé zamrud ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!