Tag

Bicolor

sintétik bicolor Beryl 

Sintétik bicolor Beryl

Téknologi Advanced bicolor beryl Advanced ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis sintétik bétolor sintétik. Tangtosna ogé zamrud ...
Maca deui
bicolor topaz  

Bicolor topaz

Bicolor topaz Mineral mineral silikon sareng fluorin topic Bicolor nyaéta mineral silikat tina aluminium sareng fluorin. Kalayan kimia ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!