Tag

Brucite

brucite

Brucite

tags
Brucite Brucite mangrupikeun bentuk mineral tina magnesium hidroksida, sareng rumus kimia Mg (OH) 2. Éta mangrupikeun produk robahan umum periclase ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!