Tag

Cacoxenite

goesite amethyst

Goethite amethyst

Goethite amethyst Goethite amethyst, ogé anu salah disebut cacoxenite amethyst Aya saurang anu nyarios yén inpormasi ieu minangka cacoxenite kusabab kasaruaan anu ampir teu ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!