Tag

Chrysocolla

malachite chrysocolla

Chrysocolla malachite

Chrysocolla malachite Malachite sareng chrysocolla kabentuk babarengan pikeun nyieun bunderan anca warna pirus jero dina widang héjo jero. Atanapi ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!