Tag

coklat

Coklat jasper  

Coklat jasper

Coklat jasper Coklat jasper disebut ogé jambon Coklat. Agrégat mikrosélular kuarsa sareng chalcedony sareng fase mineral sanésna, nyaéta opak, ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!