Tag

hejo

verdelite 

Verdelite

Batu permata Verdelite Verdelite mangrupikeun turmal héjo. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo permata verdelite disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin ....
Maca deui
Green inten biru  

Green inten biru

Safir Héjo, ti Pailin, Kamboja BagikeunTweetPinShareShare
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!