Tag

Hematit

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Kuarsa emas anu dibutuhkeun sareng ku hematite Emas kuartal rutilasi sareng hematite mangrupikeun permata anu jarang. Rutile sareng hematite dina quartz biasa mangrupikeun ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!