Tag

Herkimer

herkimer inten

Herkimer inten

intan Herkimer inten Herkimer anu ganda-terminated kristal quartz kapanggih dina outcrops kakeunaan of dolostone di na sabudeureun Herkimer County, New York jeung ...
Maca deui