Tag

Béntang hideung

moonstone béntang hideung 

Bulan hideung bulan hideung

Starstone moonstone Hideung starstone moonstone hartos sareng sipat Starstone moonstone hideung mangrupakeun natrium kalium aluminium silikat kalayan rumus kimia ...
Maca deui
inten biru béntang hideung, ti Preah Vihear  

Sapir bintang hideung, ti Preah Vihear, Kamboja

Hideung Star Sapphire, ti Preah Vihear, Kamboja Star Kamboja mangrupikeun anggota kulawarga corundum. Corundum beureum disebut ruby….
Maca deui
Hideung Star inten biru  

béntang inten biru hideung

Hideung sapir bintang Sapphire béntang nyaéta jinis inten biru anu nunjukkeun béntang sapertos fenomena anu katelah asterism, batu beureum ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!