Tag

Idocrase

vesuvianite idocrase

Vesuvianite - Idocrase

Vesuvianite Vesuvianite, ogé katelah idocrase, nyaéta silikat mineral héjo, coklat, konéng, atawa bulao. Vesuvianite lumangsung sakumaha kristal tetragonal di skarn ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!