Tag

inten beureum

Gelas dieusi ruby  

Gelas dieusi ruby

Ngeusian retakan atanapi fisur di jero batu rubi ku kaca timah atanapi bahan anu sami sacara dramatis ningkatkeun transparansi batu, ...
Maca deui
trapiche Ruby 

Trapiche Ruby

Trapiche ruby ​​mangrupikeun jinis langka tina batu permata corundum, dicirikeun ku pola radial genep nunjuk sinar-sapertos juru carios kokotor gelap ....
Maca deui
Bato alam ruby ​​sareng batu safir hartosna sareng harga, sering dianggo dina perhiasan salaku cincin, anting, kalung sareng liontin.  

Ruby Star

Ruby bintang alam sareng batu safir hartosna sareng harga, tradisional dianggo dina perhiasan salaku cincin, anting, kalung sareng liontin. Nilaina gumantung ...
Maca deui
béntang Ruby sintétik  

béntang Ruby sintétik

Harti batu ruby ​​sintétik hartina. Ruby bintang mangrupikeun jinis ruby ​​anu nunjukkeun bintang sapertos fénoména terang salaku asterisme ....
Maca deui
Ruby dina hartos zoisite atanapi anyolite sareng pasipatan penyembuhan  

Ruby di zoisite

Ruby dina zoisite - anyolite Ruby dina hartos zoisite atanapi anyolite sareng sipat penyembuhan. Ruby dina zoisite, sanaos namina anyolite, diémbarkeun ...
Maca deui
Rubies & Safir  

Rubies & safir

Rubies & safir, ti Pailin, Kamboja Ruby Ruby mangrupikeun batu permata warna beureum sareng getih beureum, rupa-rupa corundum mineral ...
Maca deui
Unheated Ruby pendant, Pailin, Kamboja  

Unheated Ruby, Pailin, Kamboja

Handwork 925 pendant pérak dilakukeun dina Kamboja. Ruby Unheated ti Pailin, Kamboja
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!