Tag

inten

inten sampanye

Intan Sampanye

Inten Sampanye Champagne nyaéta salah sahiji inten anu paling dipaké dina perhiasan, Ieu sering dipasang salaku cincin, anting-anting stud, gelang, ...
Maca deui
herkimer inten

Herkimer inten

intan Herkimer inten Herkimer anu ganda-terminated kristal quartz kapanggih dina outcrops kakeunaan of dolostone di na sabudeureun Herkimer County, New York jeung ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!