Tag

jieunan

quartz sintétik  

Kuarsa sintétik

Kuarsa sintétik Henteu sadaya variétas quartz sacara alami kajantenan. Kusabab kristal alami sering kembar, quartz sintétis anu tiasa dianggo pikeun dianggo ...
Maca deui
morganite sintétik  

morganite sintétik

Téknologi canggih morganite sintétis ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis morganit sintétis. Tangtosna zamrud tapi ogé parantos lengkep ...
Maca deui
aquamarine sintétik  

aquamarine sintétik

Téknologi Advanced aquamarine Advanced sintétik ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis aquamarine sintétik. Tangtosna zamrud tapi ogé parantos lengkep ...
Maca deui
Beryl beureum sintétik 

Beryl beureum sintétik

Téknologi canggih terétah élététik ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis berilét beureum. Tangtosna ogé zamrud ...
Maca deui
sintétik bicolor Beryl 

Sintétik bicolor Beryl

Téknologi Advanced bicolor beryl Advanced ayeuna tiasa ngahasilkeun jinis sintétik bétolor sintétik. Tangtosna ogé zamrud ...
Maca deui
sintétik Parakan opal  

Sintétik Parakan opal

Opal Aurora opal Rupa Kristal Rupa sareng Pola Non-Arah Puteran Play-of-Warna Operasi aurora Sintétik sadia dina warna anu sanésna hideung ...
Maca deui
neon sintétik Beryl bulao  

Sintétik neon Beryl bulao

Téknologi canggih neon sintétis modern téh ayeuna tiasa ngahasilkeun jenis biru berilét neon sintétis. Tangtosna Empang tapi ...
Maca deui
sintétik chrysoberyl hdsm 

Chrysoberyl sintétik - HDSM

Chrysoberyl sintétis Mineral atanapi chrysoberyl permata nyaéta aluminate of beryllium kalayan rumus BeAl2O4. Ngaran chrysoberyl asalna tina ...
Maca deui
sintétik alexandrite hdsm  

Alexandrite sintétik - Bagdasarov

Alexandrite sintétis alexandrite mangrupikeun salah sahiji batu anu paling endah. Beda utama antara alexandrite sareng gemstones sanésna aya dina anu unik ...
Maca deui
sintétik czochralski alexandrite  

Alexandrite sintétik - Czochralski

Sintétik Alexandrite Alexandrite hiji batu nu paling endah pisan. Beda utama antara alexandrite na gemstones séjén perenahna di na unik ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!