Tag

Kornerupine

panon ucing kornerupine  

Soca ucing kornerupine

Soca ucing kornerupine Soca ucing kornerupine soca disebut ogé Prismatine. Éta mineral boro-silikat langka kalayan formula (Mg, Fe2 +) 4 (Al, Fe3 +) 6 (SiO4, BO4) 5 (O, OH) 2. Éta kristalisasi ...
Maca deui
kornerupine  

Kornerupine

Kornerupine Kornerupine disebut ogé Prismatine. Éta mineral boro-silikat langka kalayan formula (Mg, Fe2 +) 4 (Al, Fe3 +) 6 (SiO4, BO4) 5 (O, OH) 2. Éta kristalisasi dina orthorhombic –...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!