Tag

Lauk Koi

lauk lauk kentar  

Koi lauk kentar

Kuarsa lauk Koi Kuarsa lauk Koi mangrupakeun batu permata langka. Beureum & oranyeu kaasup hématit. Warna eusi beusi anu ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!