Tag

Malachite

malachite chrysocolla

Chrysocolla malachite

Chrysocolla malachite Malachite sareng chrysocolla kabentuk babarengan pikeun nyieun bunderan anca warna pirus jero dina widang héjo jero. Atanapi ...
Maca deui
malachite

Malachite

Malachit Malachit nyaéta mineral tambaga karbonat hidroksida. Kalayan rumus Cu2CO3 (OH) 2. Minus héjo, bandung héjo ieu dicirikeun dina kristal monoklinik ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!