Tag

Marcasite

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa kuarsa Marcasite sareng marcasite mangrupikeun permata anu jarang. Marcasite sareng quartz biasana biasa kapendak, tapi jarang duaan. Marcasite The ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!