Tag

Panonna heulang

mata heulang

Panonna heulang

Soca panon Hawk soca nyaéta batu permata opaque biru poék tina kuarsa mikrokrystalline. Ieu mangrupakeun mineral anu robah jadi sanés ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!