Tag

Mookaite

Mawar pink na mookaite

Mawar pink na mookaite

Mookaite brecciated pink mookaite Jambon diwangun tina opaque anu ngagurilap anu heens nganggo wates tembus nganggo matrix anu matéri….
Maca deui
mookaite

Mookaite

Mookaite Mookaite mangrupikeun jasper Australia anu ngagabungkeun warna anu langkung ringan tina jambon konéng sareng beureum. Hal éta nyorong kana kahayang anyar ...
Maca deui
Brékci mookaite

Brékci mookaite

Mookaite Brecciated Mookaite dibentuk tina opaque anu ngagurilap anu hémén sareng wates tembus kalayan matéri anu matéri. Matrixna ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!