Tag

Muscovite

muscovite

Muscovite

Muscovite Muscovite ogé katelah mika umum, isinglass, atanapi potash mika mangrupikeun mineral phyllosilicate caian tina alumunium sareng kalium. Cai mibanda ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!