Tag

ngeusi

Gelas dieusi ruby  

Gelas dieusi ruby

Ruby dieusian gelas Ngeusian patempatan atanapi retakan di jero batu rubi ku kaca timbel atanapi bahan anu sami sacara dramatis ningkatkeun transparansi ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!