Tag

ngeusi

Gelas dieusi ruby  

Gelas dieusi ruby

Ngeusian retakan atanapi fisur di jero batu rubi ku kaca timah atanapi bahan anu sami sacara dramatis ningkatkeun transparansi batu, ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!