Tag

Opal

seuneu opal  

Seuneu opal

Harti opal seuneu. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal seuneu cut atanapi atah disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin ....
Maca deui
opal aink  

opal pink

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, anting, kalung, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél dina acuk ...
Maca deui
Cantera opal  

Cantera opal

Méksiko cantera seuneu opal hartosna dijual. Pemotong permata kantun motong cabochon rhyolite nganggo jandéla opal seuneu dina ...
Maca deui
Batal opal 

Batal opal

The Koroit batu gede opal atos mangrupikeun batu anu kawéntar dianggo salaku cincin perhiasan, liontin, kalung, anting atanapi pinggel. Boulder opal nyaéta ...
Maca deui
rangkep opal  

Doublet opal

Pikeun panggunaan batu permata, kaseueuran opal diteukteukan sareng digosok kanggo ngawangun cabochon. Opal padet ngarujuk kana batu anu digosok diwangun sadayana tina ...
Maca deui
sintétik Parakan opal  

Sintétik Parakan opal

Opal Kristal Rupa sareng Pola Non-Diréktori Puter-of-Warna. Opal aurora sintétik sayogi dina sababaraha warna sapertos opal hideung kalayan oranyeu, ...
Maca deui
opal sintétik  

opal sintétik

Opal tina sagala jinis parantos disintésis sacara ékspériméntal sareng komérsial. Kapendakan struktur balok opal opal anu berharga ngarah ka ...
Maca deui
Opal panon ucing mangrupikeun opal kalayan épék panon ucing katingali dina luhur batu nalika diteukteukan salaku bentuk cabochon  

Opal panon ucing

Opal panon ucing mangrupikeun opal kalayan pangaruh panon ucing katingali dina luhur batu nalika diteukteukan ...
Maca deui
Opal biru  

Opal biru

tags , ,
Opal bulao opal Bulao biasana berwarna biru biru-héjo. Kaseueuran perhiasan ngajelaskeun éta warna Laut Karibia. Ieu ...
Maca deui
Green Opal ti Kamboja  

Opal, ti Mondulkiri, Kamboja

tags
Opal, ti Mondulkiri, Kamboja Opal mangrupikeun bentuk silika anu dihidrat (SiO2 · nH2O); eusina cai tiasa sakitar 3 dugi ka 21% ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!