Tag

Opal

seuneu opal  

Seuneu opal

Opal seuneu Seuneu opal hartosna. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal seuneu cut atanapi atah disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel ...
Maca deui
opal aink  

opal pink

Opal pink Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal pink salaku cincin, anting, kalung, pinggel atanapi liontin. opal pink sering disetél ...
Maca deui
Cantera opal  

Cantera opal

Cantera opal Cantera opal kapanggih di Mexico dina rusium host rock. Hese dipiceun tina opal tina sajak ...
Maca deui
Batal opal 

batu gede Opal

Opal Boulder Opal Boulder opal nyaéta batu anu ngandung kelim ipis sareng patch tina opal dikurilingan ku atanapi napel alami na ...
Maca deui
rangkep opal  

Doublet opal

Opal doublet Kanggo panggunaan batu permata, paling opal dipotong sareng digosok pikeun ngabentuk cabochon. Opal padet nujul kana batu anu digosogkeun ...
Maca deui
sintétik Parakan opal  

Sintétik Parakan opal

Opal Aurora opal Rupa Kristal Rupa sareng Pola Non-Arah Puteran Play-of-Warna Operasi aurora Sintétik sadia dina warna anu sanésna hideung ...
Maca deui
opal sintétik  

opal sintétik

Opals opal sintétik sadaya variétas geus disintésis sacara ékspériméntal sarta komersil. Kapanggihna struktur lapisan nu maréntahkeun of opal mulia ...
Maca deui
opal panon ucing  

Opal panon ucing

Opal panon ucing Opal panon ucing mangrupikeun opal ku panon panon ucing tiasa katingali dina luhur batu nalika ...
Maca deui
Opal biru  

Opal biru

tags , ,
Opal bulao opal Bulao biasana berwarna biru biru-héjo. Kaseueuran perhiasan ngajelaskeun éta warna Laut Karibia. Ieu ...
Maca deui
Green Opal ti Kamboja  

Opal, ti Mondulkiri, Kamboja

tags
Opal, ti Mondulkiri, Kamboja Opal mangrupikeun bentuk silika anu dihidrat (SiO2 · nH2O); eusina cai tiasa sakitar 3 dugi ka 21% ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!