Tag

quartz

lauk lauk kentar

Koi lauk kentar

Lauk lauk quartz Koi lauk quartz mangrupikeun permata anu jarang. Beureum & oranyeu mangrupikeun citakan. Warna tina eusi beusi éta ...
Maca deui
Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa kuarsa Marcasite sareng marcasite mangrupikeun permata anu jarang. Marcasite sareng quartz biasana biasa kapendak, tapi jarang duaan. Marcasite The ...
Maca deui
Emas kuartit rutilated sareng hematite

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Kuarsa emas anu dibutuhkeun sareng ku hematite Emas kuartal rutilasi sareng hematite mangrupikeun permata anu jarang. Rutile sareng hematite dina quartz biasa mangrupikeun ...
Maca deui
mata heulang

Panonna heulang

Soca panon Hawk soca nyaéta batu permata opaque biru poék tina kuarsa mikrokrystalline. Ieu mangrupakeun mineral anu robah jadi sanés ...
Maca deui
quartz gilalite

Quartz Gilalite

Quartz Gilalite kuartal Gilalite umumna disebut medusa quartz atanapi kuarsa Paraiba kusabab warna tina inpormasi na ogé ...
Maca deui
enhydro quartz

Quartz énzim

Kuwarén Enhydro artina arti sareng sifat-sifat. Kuwarter Enhydro pikeun dijual tiasa dianggo dina perhiasan sapertos pendant atanapi ring. Éta ngandung ...
Maca deui
gula kuarsa

Gula kentong

tags ,
Kisar gula gula kuarsa nyaéta batu permata ku tékstur permukaan alami sapertos kristal gula halus dibentuk ku fénoména alam ...
Maca deui
quartz sintétik

Kuarsa sintétik

Kuarsa sintétik Henteu sadaya variétas quartz sacara alami kajantenan. Kusabab kristal alami sering kembar, quartz sintétis anu tiasa dianggo pikeun dianggo ...
Maca deui
quartz rutilated

Kuarsa kentut

Kuarsa quutz Rutilated nyaéta quartz nyaéta rupa-rupa quartz anu ngandung inclusions rutile kaya jaratra. Éta dipaké pikeun permata. Ieu ...
Maca deui
quartz minyak bumi

quartz Perminyakan

Kuarsa Petroleum Kuarum nyaéta kristal kuartal jelas, "cai jelas". Beungeut anu lancar sareng lucu pisan tanpa dibéré striasi, nyusun ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!