Tag

quartz

lauk lauk kentar  

Koi lauk kentar

Kuarsa lauk Koi Kuarsa lauk Koi mangrupakeun batu permata langka. Beureum & oranyeu kaasup hématit. Warna eusi beusi anu ...
Maca deui
Kuarsa nganggo marcasite  

Kuarsa nganggo marcasite

Kuarsa kuarsa Marcasite sareng marcasite mangrupikeun permata anu jarang. Marcasite sareng quartz biasana biasa kapendak, tapi jarang duaan. Marcasite The ...
Maca deui
Emas kuartit rutilated sareng hematite  

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Kuarsa emas anu dibutuhkeun sareng ku hematite Emas kuartal rutilasi sareng hematite mangrupikeun permata anu jarang. Rutile sareng hematite dina quartz biasa mangrupikeun ...
Maca deui
mata heulang  

Panon Hawk urang

Soca Hawk panon Hawk panon mangrupikeun batu permata opak biru biru poék kuarsa microcrystalline. Éta mangrupikeun mineral anu robih janten anu sanés ...
Maca deui
quartz gilalite  

Quartz Gilalite

Quartz Gilalite kuartal Gilalite umumna disebut medusa quartz atanapi kuarsa Paraiba kusabab warna tina inpormasi na ogé ...
Maca deui
enhydro quartz  

Quartz énzim

Kuwarén Enhydro artina arti sareng sifat-sifat. Kuwarter Enhydro pikeun dijual tiasa dianggo dina perhiasan sapertos pendant atanapi ring. Éta ngandung ...
Maca deui
gula kuarsa  

Gula kentong

tags ,
Kisar gula gula kuarsa nyaéta batu permata ku tékstur permukaan alami sapertos kristal gula halus dibentuk ku fénoména alam ...
Maca deui
quartz sintétik  

Kuarsa sintétik

Kuarsa sintétik Henteu sadaya variétas quartz sacara alami kajantenan. Kusabab kristal alami sering kembar, quartz sintétis anu tiasa dianggo pikeun dianggo ...
Maca deui
quartz rutilated  

Kuarsa kentut

Kuarsa quutz Rutilated nyaéta quartz nyaéta rupa-rupa quartz anu ngandung inclusions rutile kaya jaratra. Éta dipaké pikeun permata. Ieu ...
Maca deui
quartz minyak bumi  

quartz Perminyakan

Quartz Perminyakan Perminyakan kuarsa mangrupikeun kristal anu jelas, "jelas cai". Rarayna lemes sareng herang pisan tanpa striasi anu jelas, ngajantenkeun ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!