Tag

Rutilated

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Kuarsa emas anu dibutuhkeun sareng ku hematite Emas kuartal rutilasi sareng hematite mangrupikeun permata anu jarang. Rutile sareng hematite dina quartz biasa mangrupikeun ...
Maca deui
danburite rutilated

danburite Rutilated

Danburite Rutilated danburite Rutilisasi nyaéta mineral silikat boron. Sorosilikat, kalayan rumus kimia CaB2 (SiO4) 2. Éta gaduh Mohs ...
Maca deui
Lemon quartz Rutilated

Lemon quartz rutilated

Lemon quartz rutilated lemon quartz tangtukeun warna sparkling cemerlang na ngaliwatan hiji prosés irradiation gamma-ray jieunan. Dituturkeun ku perlakuan panas hampang ....
Maca deui
Topaz anu dibasmi

Topaz anu dibasmi

Topaz Rutilis Topaz Rutilated Topaz sareng kasimpulan sapertos jarum konéng tina Limonite mineral. Rutile Topaz ampir sami dina penampilan pikeun rutilated kuarsa, ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!