Tag

Serpentine

serpentine

Serpentine

Batu Serpentine nyaéta batu karang anu diwangun ku hiji atanapi langkung mineral ula, nami asalna tina kasaruaan tékstur ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!