Tag

Seuneu opal

seuneu opal  

Seuneu opal

Opal seuneu Seuneu opal hartosna. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu opal seuneu cut atanapi atah disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!