Tag

siga emas

Emas kuartit rutilated sareng hematite  

Emas kuartit rutilated sareng hematite

Kuarsa emas anu dibutuhkeun sareng ku hematite Emas kuartal rutilasi sareng hematite mangrupikeun permata anu jarang. Rutile sareng hematite dina quartz biasa mangrupikeun ...
Maca deui
emas obsidian  

Emas obsidian

Emas obsidian Emas, ogé disebut obsidian sheen emas atanapi obsidian sheen nyaéta batu anu ngandung pola gelembung bénsin, sésana tina ...
Maca deui
emas Sheen inten biru 

Golden Sheen inten biru

Golden Sheen inten biru Golden Sheen inten biru, mangrupakeun gemstone rupa tina corundum mineral, hiji oksida aluminium (α-Al2O3). Ieu ilaharna nembongkeun ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!