Tag

siga emas

emas obsidian  

Emas obsidian

Golden obsidian, ogé disebut emas sheen obsidian atanapi sheen obsidian mangrupikeun batu ngandung pola gelembung gas, sésana tina lava ...
Maca deui
emas Sheen inten biru 

Golden Sheen inten biru

Golden Sheen Safir, mangrupikeun jinis batu permata tina corundum mineral, oksida aluminium (α-Al2O3). Éta biasana nunjukkeun warna emas logam ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!