Tag

Tourmaline

verdelite 

Verdelite

Batu permata Verdelite mangrupakeun turmalin héjo. Kami ngadamel perhiasan khusus sareng permata verdelite disetél salaku anting, cingcin, kalung, pinggel atanapi liontin. Verdelite ...
Maca deui
schorl 

Schorl

Spésiés turmalin anu paling umum nyaéta schorl, endmember beusi natrium gugus. Éta panginten 95% atanapi langkung ...
Maca deui
Harti biru sareng warna batu turmalin Indolite  

Indicolite

Harti biru sareng warna batu turmalin Indolite. Indicolite mangrupikeun warna biru jarang ka warna héjo biru sapertos kelompok turmalin ....
Maca deui
tourmaline 

Tourmaline

Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu permata turmalin warna atanapi batu elbaite salaku, kalung, cincin, anting, pinggel atanapi liontin. Tourmaline mangrupikeun kristal ...
Maca deui
tourmaline panon ucing urang  

Turmalin panon ucing

Tourmaline mangrupikeun mineral silikat boron kristalin. Dirangkep sareng unsur sapertos aluminium, beusi, magnesium, natrium, litium, atanapi kalium. tourmaline A semi-adi ...
Maca deui
paraiba tourmaline  

Paraiba tourmaline

Ampir unggal warna turmalin tiasa dipanggihan di Brazil. Utamana di nagara bagian Brasil Minas Gerais sareng Bahia. Dina 1989, ...
Maca deui
Rubélét mangrupikeun warna beureum atanapi pinkish-beureum tina elonit silikon boron ti gugus tourmaline  

Rubellite

Rubélét mangrupikeun warna beureum atanapi pinkish-beureum tina elonit silikon boron ti gugus tourmaline. Elbaite Elbaite mangrupikeun natrium, ogé lithium, boron aluminium ...
Maca deui
Watermelon tourmaline crystal stone meaning and gemstone properties  

samangka tourmaline

Watermelon tourmaline crystal stone meaning and gemstone properties. Watermelon tourmaline is a variety of concentrically color-zoned tourmaline with red interiors and green...
Maca deui
Harti batu kristal turmalin hideung atah  

hideung tourmaline

Harti batu kristal turmalin hideung atah. Turmalin hideung mangrupikeun mineral silikat boron kristalin. Sababaraha unsur tilas nyaéta aluminium, beusi, ogé magnésium, ...
Maca deui
Warna Robah Chrome Tourmaline  

Warna ganti kromo turmalin

Perobihan warna kromo turmalin Turmaline nyaéta mineral boronik silikat kristal anu dibungkus sareng unsur-unsur sapertos alumunium, beusi, magnesium, natrium, litium, atanapi ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!