Tag

Tourmaline

verdelite 

Verdelite

Batu permata Verdelite Verdelite mangrupikeun turmal héjo. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo permata verdelite disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin ....
Maca deui
schorl 

Schorl

Schorl The spésiés paling umum tina tourmaline nyaeta schorl, anu endmember natrium beusi tina grup. Ieu bisa akun pikeun 95% atawa ...
Maca deui
indicolite  

Indicolite

Indicolite Indicolite mangrupakeun biru lampu jarang mun bluish héjo rupa grup tourmaline. Eta s ngaran asalna tina warna indigo ....
Maca deui
tourmaline 

Tourmaline

Tourmaline Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo batu permata turmalin warna atanapi batu elbait salaku, kalung, cincin, anting, pinggel atanapi liontin. Tourmaline mangrupikeun ...
Maca deui
tourmaline panon ucing urang  

Turmalin panon ucing

Soca turmalin turmalin turmalin Tourmaline mangrupikeun mineral silikat boron kristalin. Dirangkep sareng unsur-unsur sapertos aluminium, beusi, magnesium, natrium, litium, atanapi ...
Maca deui
paraiba tourmaline  

Paraiba tourmaline

Paraiba tourmaline Ampir unggal Warna tourmaline bisa kapanggih dina Brazil. Utamana dina nagara Brasil of Minas Gerais sarta Bahía ....
Maca deui
rubellite  

Rubellite

Rubellite Rubellite mangrupa rupa beureum atanapi pinkish-beureum tina elbaite ti grup tourmaline. Elbaite Elbaite nyaéta natrium, ogé litium, aluminium borosilicate. The ...
Maca deui
samangka tourmaline  

samangka tourmaline

Samangka tourmaline Tourmaline mangrupakeun mineral kristalin boron silikat. Sababaraha elemen renik anu aluminium, beusi, ogé magnésium, natrium, litium, atawa kalium. The ...
Maca deui
tourmaline hideung  

hideung Tourmaline

Hideung tourmaline Tourmaline mangrupakeun mineral kristalin boron silikat. Sababaraha elemen renik anu aluminium, beusi, ogé magnésium, natrium, litium, atawa kalium. Tourmaline ...
Maca deui
Warna Robah Chrome Tourmaline  

Warna ganti kromo turmalin

Perobihan warna kromo turmalin Turmaline nyaéta mineral boronik silikat kristal anu dibungkus sareng unsur-unsur sapertos alumunium, beusi, magnesium, natrium, litium, atanapi ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!