Tag

Trapiche

trapiche bangsat

Trapiche bangsat

Trapiche-kawas amethyst Trapiche amethyst (atanapi anu kawas-snéstig-amit-ubit) nyaéta jinis langka tina ungu anu gaduh zoning warna anu unik. Éta gampang ...
Maca deui
trapiche Ruby

Trapiche Ruby

Trapiche Ruby Trapiche Ruby mangrupakeun rupa langka ti corundum gemstone, dicirikeun ku pola radial genep nunjuk of spokes ray-kawas of ...
Maca deui
trapiche inten biru

Trapiche inten biru

Trapiche inten biru Trapiche inten biru mangrupa rupa langka tina inten biru gemstone, dicirikeun ku pola radial genep nunjuk of spokes ray-kawas of ...
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!