Tag

Ulexite

Ulexite

Ulexite

tags
Ulexite Ulexite, natrium kalsium bubuk hidroksida, anu kadang disebat TV rock, mangrupikeun mineral anu terjadi dina kristal kristal bunder anu sutra bodas.
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!