Tag

Vanadinite

vanadinite

Vanadinite

Vanadinite Vanadinite mangrupakeun mineral milik grup apatite of fosfat, jeung rumus kimia Pb5 (VO4) 3Cl. Ieu salah sahiji ...
Maca deui