Tag

verdelite

verdelite 

Verdelite

Batu permata Verdelite Verdelite mangrupikeun turmal héjo. Kami ngadamel perhiasan khusus nganggo permata verdelite disetél salaku anting, cincin, kalung, pinggel atanapi liontin ....
Maca deui
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!