Meuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan

meuli gemstones alamiMeuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan
- Urang ukur ngajual batu alam / Urang ulah ngajual batu sintétik
- Sakabéh batu kami anu munggaran diuji di laboratorium urang, ku hiji gemologist accredited
- Urang téh hiji parusahaan reputable. Anjeun wilujeng sumping nganjang kami: location
- konsumén kami datangna ti luar negeri pikeun didatangan kami, anjeun bisa maca testimonials maranéhanana dina Tripadvisor
- Urang nawarkeun rupa-rupa padika pembayaran
- Urang kapal di sakuliah dunya. Anjeun tiasa milih métode pangiriman anjeun, ku mail slow atanapi express, sarta turutan gems anjeun kalawan jumlah nyukcruk
- Punten taros Kami kanggo inpo nu leuwih
Keukeuh we Anjeun balanja alus!

NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.03 ct

$159.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.14 ct

$176.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.46 ct

$225.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.83 ct

$282.00
Laku
Séép

Alexandrite

Alexandrite 1.48 ct

$228.00
Laku
Séép

Alexandrite

Alexandrite 1.47 ct

$226.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.02 ct

$157.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.46 ct

$225.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 0.97 ct

$149.00
NEW

Alexandrite

Alexandrite 1.45 ct

$223.00
NEW
$128.00
NEW
$58.00