0 biasa

Mangga Tempo handap pikeun pengiriman barang Pilihan urang:

kiriman Luncat ka Phnom Penh & Siem Fedi, Kamboja

Pengiriman barang Express - USD 35

Kotamadya Sukabumi Express ilaharna nyokot 3-4 poé pikeun kiriman sarta bisa dilacak online unggal lengkah tina jalan. Parcels nu pinuh insured. A signature moderator kana kiriman. Deliveries nu Senén ka Jumaah pikeun kalolobaan nagara. No buleud PO (iwal UAE, Saudi Arabia jeung Kuwait), Ceremé atawa Alamat FPO bisa dipaké.

Catetan: Upami Anjeun gaduh 'signature dina file', mangga nelepon suweng pikeun nyabut otorisasina ieu. Bungkusan nu dikirimkeun tanpa signature hiji, alatan 'signature dina file' teu bisa katutupan ku carrier asuransi urang.

Standar didaptarkeun surat - USD 6.99

Urang nawarkeun pos udara nu kadaptar pikeun leuwih nagara 120. mail didaptarkeun ieu insured nepi ka USD 200. Kotamadya Sukabumi nyokot poé kira-kira 10-21 gawe jeung butuh signature kana kiriman. Aya no deliveries dina Sundays.


kasadiaan
Sadaya gems dipintonkeun minangka 'sadia' aya di stock jeung siap pengiriman barang saharita. Pemesanan anu diolah dina 1 poé gawe Senén - Jumaah (kaasup libur Khmer).

Sejenna tambahan pikeun Kotamadya Sukabumi Non-USA
Di loba nagara (teu USA) Kotamadya Sukabumi nyatakeun bener anu poko keur biaya adat jeung pajeg. mail kadaptar nyokot deui, tapi ilaharna avoids waragad tambahan. Urang bagja kapal ku suweng, tapi mangga dicatet yén urang teu boga kontrol leuwih biaya tambahan nu bisa lumangsung di nagara Anjeun.
Catetan: pajeg impor atawa kawajiban anu tanggung jawab meuli sacara. Kotamadya Sukabumi balik anu nampik alatan biaya saperti teu bisa ditarima. Anjeun bisa ngontak urang lamun merlukeun nu mana wae nu arrangements husus.

Invoices
Sadaya bungkusan ti GEMIC Laboratory kaasup invoice lengkep. Punten taros Kami saméméh nempatkeun Urutan Anjeun upami Anjeun kudu invoice ngaropéa atawa no invoice di sadaya.

0 biasa