Tentang Kami

Sajarah

Saatos 15 taun pangalaman dina batu permata Kamboja, kami sadar yén teu aya sumber rujukan ngeunaan élmu gemological sareng ngeunaan pasar batu permata di Kamboja. Kami tungtungna mutuskeun pikeun muka Gemological Institute of Kamboja di 2014. Kami ayeuna mangrupikeun hiji-hijina laboratorium gemological anu beroperasi di Kamboja.

Identification gem
Trading gem
study Gemology
+ 250
variétas tina gemstones
+ 20
taun Pangalaman

Gemstones

Pameran permanén leuwih ti 250 jinis gemstones ti Kamboja sareng ogé ti sakuliah dunya. Kami ngagaleuh sareng ngical batu permata.

Gemstone Pameran & Trading

paméran permanén leuwih ti 250 variétas of gemstones, utamana ti Kamboja tapi ogé ti sakuliah dunya.
Dibeuli batu permata di toko kami

Wilujeng sumping GEMIC laboratorium

A institut gemological swasta jeung bebas, nyadiakeun ladenan uji jeung panalungtikan gemological di Siem Fedi, Kamboja
sertipikat Gemstone

study Gemology

Kami ngajarkeun gemology.
Kanggo inpo nu leuwih:
study gemology

Meuli atawa Book gemsstones di toko online urang

kiriman di sakuliah dunya

Mésér ayeuna

Papanggih Team The

Jean-Philippe LEPAGE
CEO

Accredited Gemologist
Administrator dina muatan tina menata nu GEMOLOGICAL Institut Kamboja

Ibu iet THOAN
CEO Eksekutif Asisten

Dina muatan Operasi

Ibu Yourath naros
Manager Marketing

Dina muatan tina Marketing

Pilihan wisatawan 2020

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!