Tentang Kami

SEJARAH

Kamboja

Saatos 15 taun pangalaman dina batu permata Kamboja, urang sadar yén teu aya sumber rujukan ngeunaan élmu gemological sareng ngeunaan pasar batu permata di Kamboja.
Kami tungtungna mutuskeun pikeun muka Gemological Institute of Kamboja di Siem Reap, dina 2014.
Kami ayeuna mangrupikeun hiji-hijina laboratorium gemological anu beroperasi di Kamboja.

Thailand

Langkung merenah pikeun dagang Internasional, urang ogé dumasarkeun di Bangkok ti saprak 2019.
Dagang online hungkul. Teu aya toko, teu aya ruang paméran.

Jean-Philippe LEPAGE - CEO - Gemologist Terakreditasi / Administrator anu ngurus ngatur INSTITUT GEMOLOGI KAMBODIA

Jean-Philippe LEPAGE
CEO / Pendiri / Gemologist Terakreditasi

Administrator anu ngatur ngatur
GEMIK
laboratorium GEMIC
INSTITUT GEMOLOGI KAMBODIA

Cik iet THOAN - Asistén Eksekutif CEO

Ibu iet THOAN
CEO Eksekutif Asisten

Dina muatan Operasi