Mésér batu permata alam / batu mulia, batu semi permata & perhiasan

meuli gemstones alami

  • Kami ukur ngajual batu alami / Urang henteu ngajual batu sintétis
  • Sadaya batu kami anu diuji heula di laboratorium urang, ku gemologist akreditasi
  • Kami perusahaan anu terpercaya. Anjeun wilujeng sumping pikeun didatangan kami: location
  • Palanggan kami sumping ti luar negeri pikeun didatangan kami, anjeun tiasa maca testimonial na TripAdvisor
  • Kami nawiskeun rupa-rupa padika pembayaran
  • bebas FeDex pengiriman pikeun pesenan sahanteuna US $ 50.00
    Pangiriman dina 3 dinten dimana waé di sakabeh dunya
  • Punten taros Kami kanggo inpo nu leuwih

Ngarasakeun balanja anjeun!