Meuli gemstones alam / batu mulia, batu semi-adi & perhiasan

meuli gemstones alami

  • Kami ukur ngajual batu alami / Urang henteu ngajual batu sintétis
  • Sadaya batu kami anu diuji heula di laboratorium urang, ku gemologist akreditasi
  • Kami mangrupikeun perusahaan anu boga reputasi. Anjeun wilujeng sumping ngadatangan urang: location
  • Palanggan kami sumping ti luar negeri pikeun didatangan kami, anjeun tiasa maca testimonial na TripAdvisor
  • Kami nawiskeun rupa-rupa padika pembayaran
  • bebas DHL Express pengiriman pikeun pesenan sahanteuna US $ 100.00
    Pangiriman dina 3 dinten sadunya
    * Sayogi dugi 2020 Agustus 31
  • Punten taros Kami kanggo inpo nu leuwih

Ngarasakeun balanja anjeun!