study gemology

Naon gemology ieu?

Gemology mangrupikeun elmu bahan permata, sareng hémédér khusus tina cabang mineralogi élmu anu langkung kolot. Studi gemology nyertakeun sadaya aspék téknis batu permata sareng bahan permata. Sipat kimia, fisik sareng optikna, téhnik anu digunakeun pikeun ngahasilkeun imitasi permata sareng sintétis, motong sareng polishing gemstones, sareng anu langkung penting metode gemology sareng instrumen anu dianggo dina idéntifikasi, grading sareng pangajen gemstones.

Istilah 'bahan permata' nutupan rupa-rupa kamungkinan. Kaseueuran bahan permata mangrupikeun mineral, tapi tina 3000 atanapi langkung, mineral anu dipikaterang ku manusa, ngan sakitar 70 kulawarga / 500 batu dianggap ngagaduhan kualitas anu disababkeun ku kategori khusus anu disebut batu permata.

Kami ngajarkeun gemology dina basa Inggris atanapi basa Perancis

Perkenalan batu permata utama anu biasa dipendakan di pasar. Tahap awal, sateuacanna atanapi tingkat ahli ieu nekenkeun aspek-aspek penting tina permata sapertos kitu.

daptar harga

Satengah dinten (3 jam)

  • 1 baé: 200 $
  • 2 mun 4 baé: 120 $ / per jalma
  • 5 baé +: 100 $ / per jalma

dinten pinuh (2 x 3h = 6 jam)

  • 1 baé: 400 $
  • 2 mun 4 baé: 240 $ / per jalma
  • 5 baé +: 200 $ / per jalma

* Harga ukur pakait sareng nomer jalma ti pesenan anjeun

* Tumpur sahenteuna minggu 2 sateuacanna

Punten taros Kami pikeun booking.

Naon nyangka

Kumaha henteu murag kana bubu penjual batu permata palsu? Kumaha ngakuan permata alami, sintétis, perlakuan? Kumaha perkiraan kualitas sareng harga? Anjeun bakal nampi jawaban kanggo sadayana patarosan anjeun salami kelas ieu

Program kelas kaasup:

Idéntifikasi permata

  • ku jinis
  • ku asal
  • kulawarga gemstones
  • fenomena optik gemstones

Sintétik & perawatan

  • kaayaan ngajadikeun panas
  • Ngeusian sagelas / Nerepet Fraktur / Penyembuhan Lambung
  • Irradiation
  • Ngalangkang
  • Dyeing
  • difusi
  • Paréntangan
  • Impregnation
  • lapisan wulu
  • Tangkungan
  • Triplet

Harga & Peunteun

Aturan 4C:

  • warna
  • kaherangan
  • motong
  • Beurat karat

Ninggalkeun kelas kalayan pamahaman anu langkung luhur ti mana batu permata sareng kumaha carana suksés ngaidentipikasi rupa-rupa aspékna.

BARU: Diajar gemology online

Kusabab paménta ageung ti murid kami anu teu tiasa ngarambat saprak Maret 2020, ayeuna tiasa diajar online.

Kami nganggo parangkat lunak anu béda pikeun ngajar nganggo sistem multi kaméra: Zoom, Skype, WeChat, WhatsApp… Kami tiasa nganggo parangkat lunak sanés numutkeun kahoyong anjeun.

dibandung

kelas gem

Profésor Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA SAID parantos réngsé kursus latihan dina gemology. 1 dinten (6 jam)

"Jam 15 april 2015 kuring parantos nyéépkeun waktos anu pikaresepeun pisan pikeun diajar kursus intensif gemological di Gemological Institute of Kamboja, Mr. Jean-Philippe mangrupikeun guru kuring salami 6 jam diajar, Anjeunna ahli dina gemologi. Saur Institute Gemological Kamboja mangrupikeun tempat anu pas pikeun kéngingkeun langkung seueur ilmu ngeunaan gemology sareng batu permata. "





kelas gem

Tuan SERGIO (ti Itali) sareng Ibu WIRIYA (ti Thailand) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)

“Philippe il proprietario è una persona molto kompetente e profesiel nel campo della gemmologia, noi abbiamo fatto un corso di mezza giornata in cui ci ha introdotto nel mondo delle gemme.ha una showroom notevole di gemme autentiche cambogiane e non… insomma se volete comprare rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe è il n ° 1 a Siem panén. Inoltre se volte ”- 5 Méi 2015




kelas gem


Tuan CARL (ti Inggris) sareng Ibu AGYNESS (ti Cina) parantos réngsé latihan dina gemology. 1 dinten (6 jam)

30 Juli 2015







kelas gem


Tuan Toh Hock An (ti Taiwan) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)

15 Agustus 2015








kelas gem

Master Hanz Cua (ti Pilipina) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)

15 Oktober 2015








kelas gem


Ibu Ramya Ponnada & Tuan Krishna Kanth Ponnada (ti India) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)

12 Nopémber 2015







study gemology


Tuan Sonny Rodriguez & Ibu Tiffany Rodriguez (ti Pilipina) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)

"Upami peryogi batu permata anu dijamin, angkat ka dieu" - Kuring milari waleran ngeunaan batu permata anu dijual di pasar lami sareng tempat ieu nyayogikeun kuring sadaya inpormasi anu kuring kedah terang khususna kaaslian permata. Tétéla kaseueuran toko permata di pasar bakal ngajual anjeun anu palsu. Kuring ngadaptarkeun lokakarya 3 jam sareng pastina ngalegaan pengetahuan kuring ngeunaan batu permata. Aranjeunna masihan kuring sertipikat saatosna sareng éta leres 3 jam. Tuan Jean resep pisan kana permata. Naha parios halaman wébna, ngahubungi aranjeunna sareng aranjeunna bakal ngagaduhan tuk-tuk ngajemput anjeun di hotél anjeun. Bisi naon waé anjeun henteu resep diajar permata ngan ukur didatangan sareng ningali batu permata anu anjeunna parantos sayogi dijual - 12 November 2015

study gemology

Tuan Thorstein sareng Tuan Widar (ti Norwégia) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)

16 Nopémber 2015








sertipikat Student

Tom and Kristin (ti USA) & Norma sareng Trevor (ti Kanada) parantos réngsé latihan dina gemology.

November 22, 2015








sertipikat Student

Konstantin na Silviya (tina Bulgaria).

November 28, 2015









sertipikat Student

Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (ti Inggris).

Désémber 22, 2015









Diajar Lee Hui Yun

Ibu Lee Hui Yun (ti Singapura).

Désémber 23, 2015









sertipikat Student

Annick & Maxim (ti Australia).

Désémber 28, 2015









sertipikat Student

Jasmine, Bruce & Allan (ti Pilipina).

Désémber 29, 2015









ulikan gemmology

Ann & Mary

Januari 8, 2016









ulikan gemmology

Marc & Lani, Ti Los Angeles, California, AS

Januari 10, 2016









ulikan gemology

Ibu Ruth, ti Indonesia

Januari 12, 2016









ulikan gemology

Mr. Jeff, ti USA

Januari 13, 2016









ulikan gemology

Joshua & Michael, ti Amérika Serikat

Januari 20, 2016









Stephanie & Mason, ti Hong Kong

Januari 21, 2016









ulikan gemology

Gary, Diane & Barb, ti Amérika Serikat

Januari 21, 2016









kelas gemology

Anna & Diana, ti Rusia

Pébruari 4, 2016









kelas gemology

Sok heng, Pui San, Chiew Sum & Sing Kwan, ti Malaysia

"Kunjungan hébat - pikaresepeun sareng muka panon" - Tempat anu saé pikeun didatangan! Kami nyandak pelajaran 1 jam, anu tungtungna janten sakedik langkung panjang kusabab seueur pisan élmu anu ditembongkeun ku Jean. Jean hebat pisan henteu ngan ukur ngajelaskeun sababaraha jinis batu, tapi ogé hébat dina ngahirupkeunana dina kontéks kamboja ogé ku carita-carita anu cool pisan. Ogé démo anu saé pisan di laboratorium dimana anjeun leres-leres ningal sababaraha jinis permata sareng cobi terang anu mana anu nyata, dirawat atanapi sintétik! Aya ogé seueur Pilihan Permata Kamboja lokal kanggo dipésér kalayan harga anu lumayan saatos pelajaran. Diajar pisan, resep pisan sareng ninggali permata Kamboja anu saé sareng apresiasi anu anyar pikeun gemology! - 5 Pébruari 2016


ulikan gemology

Nikolas, Christodoulos & Despoina, ti Yunani

Pébruari 7, 2016









ulikan gemology

Ibu Katherine, ti Spanyol, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Pébruari 10, 2016









ulikan gemology

Naho, ti Jepang & William, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Pébruari 15, 2016









ulikan gemology

Philip, ti Inggris, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Pébruari 19, 2016









ulikan gemology

Knud-Erik, Dorte & Dorthe, ti Dénmark, parantos réngsé kursus latihan dina gemology.

Pébruari 20, 2016









ulikan gemology

Ibu Jerica, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Maret 4, 2016









ulikan gemology

Ibu Lena, ti Ukraina, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Kuring parantos nganjang ka lembaga pikeun terang langkung seueur ngeunaan batu Kamboja. Kuring kedah nyarios tempat ieu dilakukeun saé pikeun sadaya - pengunjung, pituduh, ahli, pembeli. Di dieu anjeun tiasa ningali sareng 'ngalaman' sadaya batu dunya. Inpormasina jelas, suasanana ngajentul. Abdi hoyong hatur ka Philippe pikeun pelajaran anu saé - 14 Maret 2016






ulikan gemology

Javier & Andrea, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Maret 24, 2016









ulikan gemology

Tanya, Sebastian & Scott, parantos réngsé latihan dina gemology.

Kami nyandak putra umur 8 taun sapanjang kursus sajam sabab anjeunna resep pisan kana batu permata, batu sareng kristal. Jeanne-Pierre nyéépkeun langkung seueur tibatan jam anu dialokaskeun sareng terang pisan sareng sumanget dina masalah gemmology. Putra kami resep pisan kana kursus éta, sapertos urang, khususna sési di laboratorium, ngaidentipikasi permata anu béda dina mikroskop. Anjeunna resep pisan angkat sareng sertipikat sareng ogé batu Praseolite. Hatur nuhun. - 29 Maret 2016





ulikan gemology

Sangita & Daniel, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology

April 3, 2016









ulikan gemology

Hilary & Ian, ti Australia, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

April 4, 2016









ulikan gemology

Maria & Joanna, ti Pilipina, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Nyandak kursus satengah dinten di institut gemological. Éta pisan Émbaran! Saatos kursus ieu, kami pasti 100% langkung percaya diri ngeunaan nganilai batu permata. - 8 April 2016








ulikan gemology

Kulawarga O'Malley, ti Amérika Serikat, saatos latihan di Gemology.

April 14, 2016









ulikan gemology

Silvester & Silvia, ti Australia, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Bisa 12, 2016









ulikan gemology

Ibu Akemi, ti Jepang, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Bisa 15, 2016









ulikan gemology

Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, ti Filipina, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Bisa 29, 2016








ulikan gemology

Ma. Luz, ti Pilipina, & Gordon, ti Inggris, parantos réngsé latihan dina gemology.

Bisa 31, 2016









ulikan gemology

Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology.

Juni 16, 2016









kelas gemstone

Jamie & Ellie, ti Amérika Serikat, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Juli 18, 2016









ulikan gemology


Pauline & Ronan, ti Perancis, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Agustus 1, 2016








kelas gemology


Sue, Maureen & Bruce, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology.

Agustus 11, 2016








kelas gemology

Anne & Olivier, ti Perancis, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Agustus 18, 2016









ulikan gemology

Max & Hester, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology.

Agustus 19, 2016









workshop gemology

Carrie & Martijn, ti Australia, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Agustus 20, 2016









Katherine, ti Australia, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

8 Séptémber 2016










Allesha & Ross, ti Amérika Serikat, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

10 Séptémber 2016









Mr.Thiery, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan hiji minggu (30 jam) dina gemology.

26-30 Séptémber 2016









Ali & Joe, parantos réngsé latihan dina gemology.

Oktober 20, 2016









Lenny, mahasiswa bungsu urang, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Oktober 21, 2016









Steven & Jene, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology.

Désémber 5, 2016









Fiona & Shah, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology.

Désémber 9, 2016









Aislinn & Dominique, ti Hong Kong.

Désémber 12, 2016








Punten taros Kami pikeun booking.

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!