study gemology

NEW : Diajar gemology online

Kusabab paménta ageung ti murid kami anu teu tiasa ngarambat saprak Maret 2020, ayeuna tiasa diajar online.

Kami nganggo parangkat lunak anu béda pikeun ngajar nganggo sistem multi kaméra: Zoom, Skype, WeChat, WhatsApp… Kami tiasa nganggo parangkat lunak sanés numutkeun kahoyong anjeun.

Naon gemology ieu?

Gemology mangrupikeun élmu bahan permata, sareng cabang khusus pikeun cabang mineralogi sains anu langkung lami. Studi gemologi ngaliput sadaya aspek téknis batu permata sareng bahan permata.

Sipat kimia, fisik sareng optik sipatna, téhnik anu dianggo pikeun produksi permén tiruan sareng sintétik, motong sareng ngagosok batu permata, sareng anu langkung penting metode sareng instrumen kursus gemology dina padamelan idéntifikasi, grading sareng penilaian batu permata.

Istilah 'bahan permata' nutupan rupa-rupa kamungkinan. Kaseueuran bahan permata mangrupikeun mineral, tapi tina 3000 atanapi langkung, mineral anu dipikaterang ku manusa, ngan sakitar 70 kulawarga / 500 batu dianggap ngagaduhan kualitas anu disababkeun ku kategori khusus anu disebut batu permata.

Kami ngajarkeun gemology dina basa Inggris atanapi basa Perancis

Perkenalan batu permata utama anu biasa dipendakan di pasar. Tahap awal, sateuacanna atanapi tingkat ahli ieu nekenkeun aspek-aspek penting tina permata sapertos kitu.

daptar harga

Satengah dinten (3 jam)

  • 1 baé: 200 $
  • 2 mun 4 baé: 120 $ / per jalma
  • 5 baé +: 100 $ / per jalma

dinten pinuh (2 x 3h = 6 jam)

  • 1 baé: 400 $
  • 2 mun 4 baé: 240 $ / per jalma
  • 5 baé +: 200 $ / per jalma

* Harga ukur pakait sareng nomer jalma ti pesenan anjeun * Tumpur sahenteuna minggu 2 sateuacanna Punten taros Kami pikeun booking.

Tangtu Gemology

Naon nyangka

Kumaha henteu murag kana bubu penjual batu permata palsu? Kumaha ngakuan permata alami, sintétis, perlakuan? Kumaha perkiraan kualitas sareng harga? Anjeun bakal nampi jawaban kanggo sadayana patarosan anjeun salami kelas ieu

Program kelas kaasup:

Idéntifikasi permata

  • ku jinis
  • ku asal
  • kulawarga gemstones
  • fenomena optik gemstones

Sintétik & perawatan

  • kaayaan ngajadikeun panas
  • Ngeusian sagelas / Nerepet Fraktur / Penyembuhan Lambung
  • Irradiation
  • Ngabodaskeun
  • Dyeing
  • difusi
  • Paréntangan
  • Impregnation
  • lapisan wulu
  • Tangkungan
  • Triplet

Harga & Peunteun

Aturan 4C:

  • warna
  • kaherangan
  • motong
  • Beurat karat

Ninggalkeun kelas kalayan pamahaman anu langkung luhur ti mana batu permata sareng kumaha carana suksés ngaidentipikasi rupa-rupa aspékna.

dibandung

kelas gem Profésor Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA SAID parantos réngsé kursus latihan dina gemology. 1 dinten (6 jam) "Jam 15 april 2015 kuring parantos nyéépkeun waktos anu pikaresepeun pisan pikeun diajar kursus intensif gemological di Gemological Institute of Kamboja, Mr. Jean-Philippe mangrupikeun guru kuring salami 6 jam diajar, Anjeunna ahli dina gemologi. Saur Institute Gemological Kamboja mangrupikeun tempat anu pas pikeun kéngingkeun langkung seueur ilmu ngeunaan gemology sareng batu permata. "
kelas gem Tuan SERGIO (ti Itali) sareng Ibu WIRIYA (ti Thailand) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam) “Philippe il proprietario è una persona molto kompetente e profesiel nel campo della gemmologia, noi abbiamo fatto un corso di mezza giornata in cui ci ha introdotto nel mondo delle gemme.ha una showroom notevole di gemme autentiche cambogiane e non… insomma se volete comprare rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe è il n ° 1 a Siem panén. Inoltre se volte ”- 5 Méi 2015
kelas gem Tuan CARL (ti Inggris) sareng Ibu AGYNESS (ti Cina) parantos réngsé latihan dina gemology. 1 dinten (6 jam) 30 Juli 2015
kelas gem Tuan Toh Hock An (ti Taiwan) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam) 15 Agustus 2015
kelas gem Master Hanz Cua (ti Pilipina) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam) 15 Oktober 2015
kelas gem Ibu Ramya Ponnada & Tuan Krishna Kanth Ponnada (ti India) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam) 12 Nopémber 2015
study gemology Tuan Sonny Rodriguez & Ibu Tiffany Rodriguez (ti Pilipina) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam)"Upami peryogi batu permata anu dijamin, angkat ka dieu" - Kuring milari waleran ngeunaan batu permata anu dijual di pasar lami sareng tempat ieu nyayogikeun kuring sadaya inpormasi anu kuring kedah terang khususna kaaslian permata. Tétéla kaseueuran toko permata di pasar bakal ngajual anjeun anu palsu.
Kuring ngadaptarkeun bengkel 3 jam sareng pastina ngalegaan pengetahuan kuring ngeunaan batu permata. Aranjeunna masihan kuring sertipikat saatosna sareng éta leres 3 jam. Tuan Jean resep pisan kana permata. Naha parios halaman wébna, ngahubungi aranjeunna sareng aranjeunna bakal ngagaduhan tuk-tuk ngajemput anjeun di hotél anjeun. Bisi naon waé anjeun henteu resep diajar permata ngan ukur didatangan sareng ningali batu permata anu anjeunna parantos sayogi dijual - 12 November 2015
study gemology Tuan Thorstein sareng Tuan Widar (ti Norwégia) parantos réngsé latihan dina gemology. Satengah dinten (3 jam) 16 Nopémber 2015
sertipikat Student Tom and Kristin (ti USA) & Norma sareng Trevor (ti Kanada) parantos réngsé latihan dina gemology. November 22, 2015
sertipikat Student Konstantin na Silviya (tina Bulgaria). November 28, 2015
sertipikat Student Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (ti Inggris). Désémber 22, 2015
Diajar Lee Hui Yun Ibu Lee Hui Yun (ti Singapura). Désémber 23, 2015
sertipikat Student Annick & Maxim (ti Australia). Désémber 28, 2015
sertipikat Student Jasmine, Bruce & Allan (ti Pilipina). Désémber 29, 2015
ulikan gemmology Ann & Mary Januari 8, 2016
ulikan gemmology Marc & Lani, Ti Los Angeles, California, AS Januari 10, 2016
ulikan gemology Ibu Ruth, ti Indonesia Januari 12, 2016
Naon gemology ieu? Mr. Jeff, ti USA Januari 13, 2016
ulikan gemology Joshua & Michael, ti Amérika Serikat Januari 20, 2016
gemology diajar 2 Stephanie & Mason, ti Hong Kong Januari 21, 2016
ulikan gemology Gary, Diane & Barb, ti Amérika Serikat Januari 21, 2016
kelas gemology Anna & Diana, ti Rusia Pébruari 4, 2016
kelas gemology Sok heng, Pui San, Chiew Sum & Sing Kwan, ti Malaysia "Kunjungan anu luar biasa - pikaresepeun sareng muka panon" - Tempat anu saé pikeun didatangan! Kami nyandak pelajaran 1 jam, anu tungtungna janten sakedik langkung panjang kusabab seueur pisan élmu anu ditembongkeun ku Jean. Jean hebat pisan henteu ngan ukur ngajelaskeun sababaraha jinis batu, tapi ogé hébat dina ngahirupkeunana dina kontéks kamboja ogé ku carita-carita anu cool pisan. Ogé démo anu saé pisan di laboratorium dimana anjeun leres-leres ningal sababaraha jinis permata sareng cobian terang anu mana anu nyata, dirawat atanapi sintétik! Aya ogé seueur Pilihan Permata Kamboja lokal kanggo dipésér kalayan harga anu lumayan saatos pelajaran. Diajar pisan, resep pisan sareng ninggali permata Kamboja anu saé sareng apresiasi anu anyar pikeun gemology! - 5 Pébruari 2016
ulikan gemology Nikolas, Christodoulos & Despoina, ti Yunani Pébruari 7, 2016
ulikan gemology Ibu Katherine, ti Spanyol, geus réngsé tangtu latihan di gemology. Pébruari 10, 2016
ulikan gemology Naho, ti Jepang & William, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Pébruari 15, 2016
ulikan gemology Philip, ti Inggris, geus réngsé tangtu latihan di gemology. Pébruari 19, 2016
ulikan gemology Knud-Erik, Dorte & Dorthe, ti Dénmark, parantos réngsé kursus latihan dina gemology. Pébruari 20, 2016
ulikan gemology Ibu Jerica, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology. Maret 4, 2016
ulikan gemology Ibu Lena, ti Ukraina, geus réngsé tangtu latihan di gemology. Kuring parantos nganjang ka lembaga pikeun terang langkung seueur ngeunaan batu Kamboja. Kuring kedah nyarios tempat ieu dilakukeun saé pikeun sadaya - pengunjung, pituduh, ahli, pembeli. Di dieu anjeun tiasa ningali sareng 'ngalaman' sadaya batu dunya. Inpormasina jelas, suasanana ngajentul. Abdi hoyong hatur ka Philippe pikeun pelajaran anu saé - 14 Maret 2016
ulikan gemology Javier & Andrea, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Maret 24, 2016
ulikan gemology Tanya, Sebastian & Scott, parantos réngsé latihan dina gemology. Kami nyandak putra umur 8 taun sapanjang kursus sajam sabab anjeunna resep pisan kana batu permata, batu sareng kristal. Jeanne-Pierre nyéépkeun langkung seueur tibatan jam anu dialokaskeun sareng terang pisan sareng sumanget dina masalah gemmology. Putra kami resep pisan kana kursus éta, sapertos anu kami, khususna sési di laboratorium, ngaidentipikasi permata anu béda dina mikroskop. Anjeunna resep pisan angkat sareng sertipikat sareng ogé batu Praseolite. Hatur nuhun. - 29 Maret 2016
ulikan gemology Sangita & Daniel, ti Inggris, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology April 3, 2016
ulikan gemology Hilary & Ian, ti Australia, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. April 4, 2016
ulikan gemology Maria & Joanna, ti Pilipina, parantos réngsé kursus gemology dina gemology. Nyandak kursus satengah dinten di institut gemological. Éta pisan Émbaran! Saatos kursus ieu, kami pasti 100% langkung percaya diri ngeunaan nganilai batu permata. - 8 April 2016
ulikan gemology Kulawarga O'Malley, ti Amérika Serikat, saatos latihan di Gemology. April 14, 2016
ulikan gemology Silvester & Silvia, ti Australia, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Bisa 12, 2016
ulikan gemology Ibu Akemi, ti Jepang, geus réngsé tangtu latihan di gemology. Bisa 15, 2016
ulikan gemology Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, ti Filipina, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Bisa 29, 2016
hartosna gemology Ma. Luz, ti Filipina, & Gordon, ti Inggris, parantos réngsé kursus gemology dina gemology. Bisa 31, 2016
ulikan gemology Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology. Juni 16, 2016
kelas gemstone Jamie & Ellie, ti Amérika Serikat, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Juli 18, 2016
ulikan gemology Pauline & Ronan, ti Perancis, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Agustus 1, 2016
kelas gemology Sue, Maureen & Bruce, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology. Agustus 11, 2016
kelas gemology Anne & Olivier, ti Perancis, parantos réngsé kursus gemology dina gemology. Agustus 18, 2016
ulikan gemology Max & Hester, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology. Agustus 19, 2016
workshop gemology Carrie & Martijn, ti Australia, parantos réngsé kursus latihan ngeunaan gemology. Agustus 20, 2016
studigemologi 1 Katherine, ti Australia, geus réngsé tangtu latihan di gemology. 8 Séptémber 2016
studigemologi 3 Allesha & Ross, ti Amérika Serikat, parantos réngsé kursus gemology dina gemology. 10 Séptémber 2016
mikroskop murid Mr.Thiery, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan hiji minggu (30 jam) dina gemology. 26-30 Séptémber 2016
sertipikat murid Ali & Joe, parantos réngsé latihan dina gemology. Oktober 20, 2016
murid ngora Lenny, mahasiswa bungsu urang, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan di gemology. Oktober 21, 2016
gemology diajar 20 Steven & Jene, ti Amérika Serikat, parantos réngsé latihan dina gemology. Désémber 5, 2016
gemology diajar 22 Fiona & Shah, ti Inggris, parantos réngsé kursus gemology dina gemology. Désémber 9, 2016
gemology diajar 21 Aislinn & Dominique, ti Hong Kong.Désémber 12, 2016

Punten taros Kami pikeun booking.