study gemology

0 biasa

Naon gemology ieu?

Gemology mangrupikeun elmu bahan permata, sareng hémédér khusus tina cabang mineralogi élmu anu langkung kolot. Studi gemology nyertakeun sadaya aspék téknis batu permata sareng bahan permata. Sipat kimia, fisik sareng optikna, téhnik anu digunakeun pikeun ngahasilkeun imitasi permata sareng sintétis, motong sareng polishing gemstones, sareng anu langkung penting metode gemology sareng instrumen anu dianggo dina idéntifikasi, grading sareng pangajen gemstones.

Istilah 'permata bahan' nyertakeun seueur kamungkinan. Kaseueuran bahan permata nyaéta mineral, tapi tina 3000 kapayun, mineral anu dipikanyaho ku manusa, ngan ukur ngeunaan kulawarga 70 / batu 500 dianggap ngagaduhan sipat anu disatujuan kana kategori khusus anu disebut gemstones.

Urang ngajarkeun gemology pikeun beginners dina basa Inggris atawa Perancis

A bubuka dasar ka gemstones utama ilahar kapanggih di pasaran cambodian. Tangtu awal-tingkat Ieu stresses aspék penting gems saperti Ruby, inten biru, zircon, peridot, Garnet, topaz, aquamarine, kristalin quartz, chalcedony, obsidian, jsb

daptar harga

Satengah dinten (3 jam)

  • 1 baé: 200 $
  • 2 mun 4 baé: 120 $ / per jalma
  • 5 baé +: 100 $ / per jalma

dinten pinuh (2 x 3h = 6 jam)

  • 1 baé: 400 $
  • 2 mun 4 baé: 240 $ / per jalma
  • 5 baé +: 200 $ / per jalma

* Harga ukur pakait sareng nomer jalma ti pesenan anjeun

* Tumpur sahenteuna minggu 2 sateuacanna

Punten taros Kami pikeun booking.

Naon nyangka

Kumaha henteu murag kana bubu penjual batu permata palsu? Kumaha ngakuan permata alami, sintétis, perlakuan? Kumaha perkiraan kualitas sareng harga? Anjeun bakal nampi jawaban kanggo sadayana patarosan anjeun salami kelas ieu

Program kelas kaasup:

Idéntifikasi permata

  • ku jinis
  • ku asal
  • kulawarga gemstones
  • fenomena optik gemstones

Sintétik & Perawatan

  • kaayaan ngajadikeun panas
  • Ngeusian sagelas / Nerepet Fraktur / Penyembuhan Lambung
  • Irradiation
  • Ngalangkang
  • Dyeing
  • difusi
  • Paréntangan
  • Impregnation
  • lapisan wulu
  • Tangkungan
  • Triplet

Harga & Grading

Aturan 4C:

  • warna
  • kaherangan
  • motong
  • Beurat karat

Ninggalkeun kelas kalayan pamahaman anu langkung luhur ti mana batu permata sareng kumaha carana suksés ngaidentipikasi rupa-rupa aspékna.

dibandung

kelas gem

Profésor Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA SAID parantos réngsé kursus latihan dina gemology. 1 dinten (6 jam)

"Di 15 april 2015 mah geus spent pisan metot jeung seru poé salila diajar tangtu intensif gemological di Gemological Institute of Kamboja, Mr. Jean-Philippe ieu guru mah salila 6 jam nalungtik, Manéhna nyaéta professional di gemology. Jigana nu Gemological Institute of Kamboja mangrupakeun tempat katuhu pikeun meunangkeun leuwih pangaweruh ngeunaan gemology jeung gemstones. "





kelas gem

Bapak Sergio (ti Italia) jeung Ibu WIRIYA (ti Thailand) geus réngsé kursus latihan di gemology. Satengah dinten (3 jam)

"Philippe il proprietario e una persona molto competente e professionale nel campo della gemmologia, noi abbiamo fatto un corso di mezza giornata di cui ci ha introdotto nel mondo delle gemme.ha una showroom notevole di gemme autentiche cambogiane e non ... insomma se volete comprare rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe e il n ° 1 a Siem Fedi. Inoltre se volte "- May 5, 2015




kelas gem


Bapak Carl (ti Inggris) jeung Ibu AGYNESS (ti Cina) geus réngsé kursus latihan di gemology. 1 dinten (6 jam)

Juli 30, 2015







kelas gem


Bapak Toh Hock Hiji (ti Taiwan) geus réngsé kursus latihan di gemology. Satengah dinten (3 jam)

Agustus 15, 2015








kelas gem

Master Hanz Cua (Ti Ciamis) geus réngsé kursus latihan di gemology. Satengah dinten (3 jam)

Oktober 15, 2015








kelas gem


Ibu Ramya Ponnada & Mr. Kresna Kanth Ponnada (ti India) geus réngsé kursus latihan di gemology. Satengah dinten (3 jam)

November 12, 2015







study gemology


Bapak Sonny Rodriguez & Ibu Tiffany Rodriguez (ti Ciamis) geus réngsé kursus latihan di gemology. Satengah dinten (3 jam)

"Mun butuh batu gem dijamin, balik dieu" - I ieu pilari jawaban ngeunaan batu gem dijual di pasar heubeul jeung tempat ieu disadiakeun kuring sadaya informations i diperlukeun uninga utamana kaaslian tina gems. Tétéla paling toko gem di pasar bakal ngajual maneh leuwih palsu. Kuring enrolled ka bengkel 3hour na eta pasti broadend pangaweruh kuring ngeunaan gemstones. Aranjeunna masihan kuring sertipikat a afterwards jeung ieu bener a 3hours pantes. Bapak Jean estu gairah ngeunaan gems. Ulah pariksa ramatloka maranéhanana, ngahubungan aranjeunna sarta aranjeunna gé boga tuk-tuk nyokot anjeun nepi di hotél Anjeun. Bisi wae anjeun teu resep diajar gems ngan didatangan tur ningali gemstones anjeunna boga gampang sadia pikeun diobral - November 12, 2015

study gemology

Bapak Thorstein jeung Mr. Widar (ti Norwégia) geus réngsé kursus latihan di gemology. Satengah dinten (3 jam)

November 16, 2015








sertipikat Student

Tom jeung Kristin (ti USA) & Norma jeung Trevor (ti Kanada) geus réngsé tangtu latihan di gemology.

November 22, 2015








sertipikat Student

Konstantin na Silviya (tina Bulgaria).

November 28, 2015









sertipikat Student

Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (ti Inggris).

Désémber 22, 2015









Diajar Lee Hui Yun

Ibu Lee Hui Yun (ti Singapura).

Désémber 23, 2015









sertipikat Student

Annick & Maxim (ti Australia).

Désémber 28, 2015









sertipikat Student

Melati, Bruce & Allan (ti Filipina).

Désémber 29, 2015









ulikan gemmology

Ann & Mary

Januari 8, 2016









ulikan gemmology

Marc & Lani, Ti Los Angeles, California, AS

Januari 10, 2016









ulikan gemology

Ibu Ruth, ti Indonesia

Januari 12, 2016









ulikan gemology

Mr. Jeff, ti USA

Januari 13, 2016









ulikan gemology

Joshua & Michael, ti USA

Januari 20, 2016









Stephanie & Mason, ti Hong Kong

Januari 21, 2016









ulikan gemology

Gary, Diane & Barb, ti USA

Januari 21, 2016









kelas gemology

Anna & Diana, ti Rusia

Pébruari 4, 2016









kelas gemology

Sok Heng, PUI San, Chiew Sum & Sing Kwan, ti Malaysia

"Awesome nganjang - metot jeung panon lawang" - tempat Great nganjang! Urang nyokot 1 jam palajaran, nu réngsé nepi ka jadi bit hiji deui alatan jumlah gede pangaweruh nu keur dibagi ku Jean. Jean ieu gede di teu saukur dijelaskeun nu tipena béda batu, tapi oge gede di bringing ka hirup dina konteks cambodian ogé jeung carita pisan tiis. Ogé demonstrasi pisan gede di lab mana anjeun sabenerna meunang ningali tipena béda tina gems jeung nyoba angka kaluar mana nu nyata, diolah atawa sintétik! Aya ogé pilihan gede gems cambodian lokal meuli di harga pisan akal sanggeus palajaran. Learnt pisan, geus loba fun jeung kenca jeung gem cambodian nice jeung kapanggih pangajén anyar pikeun gemology! - Pébruari 5, 2016


ulikan gemology

Nikolas, Christodoulos & Despoina, ti Yunani

Pébruari 7, 2016









ulikan gemology

Ibu Katherine, ti Spanyol, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Pébruari 10, 2016









ulikan gemology

Naho, ti Jepang & William, ti UK, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Pébruari 15, 2016









ulikan gemology

Philip, ti Inggris, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Pébruari 19, 2016









ulikan gemology

Knud-Erik, Dorte & Dorthe, ti Denmark, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Pébruari 20, 2016









ulikan gemology

Ibu Jerica, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Maret 4, 2016









ulikan gemology

Ibu Lena, ti Ukraina, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Kuring geus dilongok institut ka saha deui ngeunaan batu Cambodian. Kuring kudu nyebutkeun tempat ieu ogé dipigawé pikeun sakabéh - datang, Panungtun, professional, pembeli. Di dieu anjeun bisa nempo jeung 'pangalaman' sadaya batu dunya. informasi anu jelas, atmosfir téh éndah. Abdi hoyong hatur Philippe keur palajaran nice - March 14, 2016






ulikan gemology

Javier & Andrea, ti Inggris, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Maret 24, 2016









ulikan gemology

Tanya, Sebastian & Scott, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Urang nyandak urang putra heubeul taun 8 sapanjang keur tangtu hiji jam saprak manéhna geus pohara kabetot dina gems, batu jeung kristal. Jeanne-Pierre spent jauh leuwih ti jam disadiakeun jeung ieu pisan pangaweruh jeung sumanget dina subyek gemmology. putra urang tuntas ngarasakeun tangtu, sakumaha teu urang, utamana rintakan di laboratorium, identifying gems beda dina mikroskop. Manéhna delighted indit jauh jeung sertipikat oge batu Praseolite. Hatur nuhun. - March 29, 2016





ulikan gemology

Kunti & Daniel, ti Inggris, geus réngsé tangtu latihan di gemology

April 3, 2016









ulikan gemology

Hilary & Ian, ti Australia, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

April 4, 2016









ulikan gemology

Maria & Joanna, ti Filipina, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Nyandak tangtu satengah poé di institut gemological. Ieu pisan informatif! Sanggeus tangtu ieu, urang pasti 100% leuwih percaya diri ngeunaan assessing gemstones. - April 8, 2016








ulikan gemology

O'Malley Kulawarga, ti USA, sanggeus tangtu latihan di Gemology.

April 14, 2016









ulikan gemology

Silvester & Silvia, ti Australia, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Bisa 12, 2016









ulikan gemology

Ibu Akemi, ti Jepang, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Bisa 15, 2016









ulikan gemology

Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, ti Filipina, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Bisa 29, 2016








ulikan gemology

Ma. Luz, ti Filipina, & Gordon, ti UK, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Bisa 31, 2016









ulikan gemology

Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Juni 16, 2016









kelas gemstone

Jamie & Ellie, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Juli 18, 2016









ulikan gemology


Pauline & Ronan, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Agustus 1, 2016








kelas gemology


Sue, Maureen & Bruce, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Agustus 11, 2016








kelas gemology

Anne & Olivier, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Agustus 18, 2016









ulikan gemology

Max & Hester, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Agustus 19, 2016









workshop gemology

Carrie & Martijn, ti Australia, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Agustus 20, 2016









Katherine, ti Australia, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

September 8, 2016










Allesha & Ross, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

September 10, 2016









Mr.Thiery, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan hiji minggu (30 jam) dina gemology.

September 26-30, 2016









Ali & Joe, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Oktober 20, 2016









Lenny, mahasiswa bungsu urang, ti Perancis, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Oktober 21, 2016









Steven & Jene, ti USA, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Désémber 5, 2016









Fiona & Shah, ti Inggris, geus réngsé tangtu latihan di gemology.

Désémber 9, 2016









Aislinn & Dominique, ti Hong Kong.

Désémber 12, 2016








Punten taros Kami pikeun booking.

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!