Gemological Institute of Kamboja

wartos
unik Xuping

Nu Unik Xuping 15.38 karat inten sells pikeun $ 31.6 juta

0 biasa

unik Xuping

unik XupingFancy hirup pir pink ngawangun inten panggedena di dunya kungsi ditawarkeun di lelang di Sotheby di Jenéwa, nu Xuping Unik nu dijual pikeun $ 31.6 juta.
Sadaya gemstones jeung intan warna kudu ditempo jeung panon taranjang ka gauge warna maranéhanana, salaku gambaran visual kahiji penting. Nyandak pedaran warna ti sertipikat sorangan ngan méré Anjeun bagian carita.
intan pink bisa ngawengku rupa-rupa Pokna, ti purplish ka orangey ka beureum, jeung inten ieu ngabogaan pink energetic éndah nu sigana pikeun mintonkeun hiji tinge slight beureum, sahingga memang unik. Teu kawas intan berwarna lianna dimana hue ieu disababkeun ku intrusion tina atom séjén saperti nitrogén atawa boron, jeung intan pink warna lumangsung alatan distorsi atawa stress dina struktur kristal lamun ieu kabentuk jutaan taun ka tukang.
unik XupingNu Unik Xuping 15.38 karat inten ieu neukteuk ku Cora International, hiji pausahaan dipikawanoh di sakuliah dunya keur ngahasilkeun intan jarang ukuran badag sarta warna fancy hirup. Tugas ti motong jeung polishing kristal kasar ieu bakal dimimitian ku loba bulan mutuskeun kumaha pikeun ngahontal warna ka poténsial ti maximumna, sarta aya ngan saeutik pisan cutters di dunya anu bisa mawa kana tangtangan ieu.
Aya hiji unsur risiko dina motong inten mana wae, jeung motong batu berwarna anu malah leuwih pajeulit Anjeun hoyong nyieun warna salaku kuat salaku mungkin ku lalaki ka radiate ti tengah batu. Lamun motong intan bodas, nu taktik sabalikna anu diperlukeun pikeun nyieun eta kasampak teu warnaan. Ieu pisan hésé gauge warna ahirna tina inten pink bari keur neukteuk dina kabayang sakumaha maranéhanana bisa panas up momentarily nyieun eta ngarobah warna, jadi cutter moal ningali hasil bener nepi ka inten geus leuwih tiis handap.
unik XupingNu Gemological Institute of America sasmita ampir sakabéh intan pangpentingna di dunya jeung sakabéh intan nyerah ka laboratorium unggal taun teu leuwih ti tilu per cent digolongkeun salaku intan warna. Kurang ti lima per cent jalma intan berwarna anu utamana pink. batu ieu ogé digolongkeun salaku IIA Type anu tipe paling murni kimia tina inten dumasar kana henteuna nitrogén. Ngan dua per cent sakabeh intan ditambang pintonan transparansi luar biasa ieu.
Salian ti nu boga anyar meuli salah sahiji gems rarest alam sacara manéhna atawa manéhna baris sanggup ngaganti ngaran batu, kakara ditambahkeun ka uniqueness anak.

0 biasa
kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!